Bilist flygtede efter påkørsel – politiet søger vidner i sagen

Politiet søger vidner, der har set en sort personbil køre ad Susåvej og Vetterslev Bygade onsdag formiddag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 17-årig mand blev onsdag formiddag påkørt af en bil, da han kom kørende ad Susåvej i Vetterslev. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 17-årige cyklede klokken 11.27 ad Susåvej mod nordøst, da han blev ramt bagfra af en bil. Cyklisten styrtede og faldt forover ud over cykelstyret og landede på fortovet, hvor han slog sin ene arm og sit knæ.

Bilisten, som ramte ham, standsede ikke efter påkørslen, men accelererede og kørte væk fra stedet. Den 17-årige blev efter uheldet tilset på skadestuen for et muligt brud på armen, men han var dog sluppet heldigt fra uheldet med knubs og en forstuvet arm.

Politiet søger vidner

Bilen, der ramte den unge mand, beskrives som en mellemstor sort personbil, muligvis en stationcar med nye skarpe forlygter.

I bilen sad to personer, som hørte høj musik, og bilen kørte efter påkørslen videre ad Susåvej og drejede mod nordvest af Vetterslev Bygade.

- Vi håber, at der er nogle borgere, der har set bilen, og som kan hjælpe med flere oplysninger i sagen, siger Charlotte Tornquist, der er kommunikationsrådgiver ved Midt- og Vestsjællands Politi.

- Den høje musik kan måske have gjort, at folk i området har lagt mærke til bilen, siger hun.

 Vidner med oplysninger i sagen bedes ringe til politiet på telefon 1-1-4.