Biler lænses for værktøj

I Ringsted har tyve de seneste dage gået målrettet mod værktøj i bilerne. Politiet vil ikke afvise, at der er en sammenhæng.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Lokalpolitiet i Ringsted har den seneste periode oplevet et stigende antal af tyverier fra biler, hvor værktøj er målet for tyvene.

- Vi har set en del indbrud i biler de sidste par dage, hvor tyvene målrettet er gået efter værktøj i bilerne, fortæller vicepolitikommissær Pia Fenger, leder af Lokalpolitiet i Ringsted, til DAGBLADET Ringsted.

Natten til tirsdag gik det ud over tre biler, der holdt parkeret i Kværkeby ved Ringsted. Her forsvandt der blandt andet en græstrimmer, et svejseværk og hele fire boremaskiner.

Tilbage i marts skete der også fire bil-indbrud i Ringsted Kommune, hvor byttet alle steder var værktøj, ligesom der i både maj og juni har været tyverier af værktøj fra biler. Oveni dem kan man lægge indbrud i huse, hvor tyvene er løbet med alt fra trillebøre til skruemaskiner og plæneklippere.

Politiet ved ikke, om det er de samme gerningsmænd, der står bag tyverierne, men vil ikke afvise en sammenhæng, skriver DAGBLADET Ringsted.