Benløse klar til DM-finalen

Benløse Floorball vandt femte kamp i semifinaleserien mod Rødovre og er nu klar til DM-finalen.

Det var foran en fyldt hal, at holdet fra Benløse lørdag kunne gå på banen for at forsøge at spille sig i DM-finalen.

Holdet skulle have en sejr med sig i semifinalens femte kamp - i de fire første havde Benløse og Rødovre nemlig vundet to kampe hver.

Lagde sig foran fra første periode

Hjemmeholdet lagde sig i spidsen efter første periode med stillingen 3-1.

I anden periode lykkedes det Rødovre at hente lidt af forspringet, da de bragte næste pausestilling på 3-2.

I tredje og sidste periode var det dog igen Benløse, der fik bolden ind bag målmanden. Det udvidede føringen til 4-2, som også blev kampens slutresultat.

Benløse er nu klar til at DM-finalen, som skal spilles mod Vendsyssel i Randers.