Benløse kæmper sig videre til semifinalen

Floorball-holdet fra Benløse spillede sig lørdag videre i Unihoc-ligaen. De var ellers bagud 4-1 i anden periode.

Det var tredje kamp i kvartfinaleserien, som Benløse lørdag skulle spille på udebane.

I de to første kvartfinalekampe mod Sunds havde Benløse taget sejre med hjem, så med endnu et positivt resultat, så kunne Benløse se sig videre til semifinalen.

Sunds lagde bedst ud

Det var dog holdet fra Sunds, der lagde klart bedst ud i kampen. De nåede at komme foran 2-0 i første periode.

Tendensen fortsatte til at starte med i anden periode, hvor Sunds endnu engang fik sat bolden i nettet til 3-0.

Vind i sejlene til Benløse

Men i anden periode begyndte Benløse for alvor at melde sig i ind kampen. De reducerede til 3-1 og efter endnu en scoring fra Sunds til 4-1 tog det fart.

De næste syv mål var med deres fingeraftryk. Og måltavlen skriver pludselig 4-8.

Endnu et par mål fra Sunds kan ikke ændre på udfaldet. Benløse scorer nemlig også videre og går videre til semifinalerne med et slutresultat på 6-9.

Kilde: Benløse Floorball