Bagger kæmper for konens millioner

Stein Bagger forsøger fra sin celle fra arresten i Ringsted at få ophævet en bosondring, der kan koste konen en formue.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den bedragerisigtede Sein Bagger forsøger fra sin celle i arresten i Ringsted at hjælpe sin kone, ejendomsmægler Anette Uttenthal, med et sikre hende et tocifret millionbeløb. Det skriver Ekstra Bladet.

Anette Uttenthal er ved at miste millionerne, fordi hun få dage efter Stein Baggers forsvinden fra Dubai, fik sin advokat til at gå i retten i Lyngby og få lavet en såkaldt bosondring og derved ophæve parrets formuefællesskab. Selv om Anette Uttenthal og Stein Bagger ikke havde oprettet en ægtepagt, ville hun i dag være bedre stillet, hvis hun havde beholdt formuefællesskabet. Bosondringen betyder nemlig, at Stein Baggers konkursbo kan kræve halvdelen af hendes formue.

Kurator i IT Factory, advokat Boris Frederiksen, bekræfter over for Ekstra Bladet, at han har kig på Anette Uttenthals millioner.

  - Det skal jo gå ordentligt for sig, siger han.

Anette Uttenthal har forsøgt at få retten i Lyngby til at glemme bosondringen og har bedt lederen af skifteretten om at ophæve den. Men det har retsassessor Anne Mette Rühne afvist. Både Anette Uttenthal og Stein Bagger har nu kæret afslaget
til Østre Landsret.

Landsretten ventes først at behandle sagen om en måned.