¨

Arena-chauffør sigtet for medicinkørsel efter uheld

Foto: TV ØST

Politiet har sigtet den 48-årige chauffør, som onsdag morgen kørte en af Cirkus Arenas lastbiler i grøften på Vestmotorvejen, for medicinkørsel.

Den 48-årige chauffør, som onsdag morgen sad bag rattet i den Cirkus Arena lastbil, som forulykkede på Vestmotorvejen, er blevet sigtet for kørsel i medicinpåvirket tilstand.

Ved 8-tiden kørte lastbilen i rabatten på Vestmotorvejen ved Ringsted. Politiet antager, at chaufføren er faldet i søvn under kørslen, idet flere bilister inden ulykken havde anmeldt til politiet, at lastbilen kørte usikkert.

Aflyste forestilling

Der blev taget en blodprøve af chaufføren, der er en 48-årig mand fra Polen, og han blev så sigtet for at køre under påvirkning af medicin.

Chaufføren kom ikke noget alvorligt til ved ulykken, men var efterfølgende til tjek på skadestuen, fordi han havde slået hovedet. Lastbilen blev først fjernet ud på aftenen, da det krævede, at trafikken på motorvejen blev indstillet under arbejdet. Derfor var Cirkus Arena nødt til at aflyse sin forestilling i Slagelse, da lysudstyret lå i lastbilen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App