¨

Ansatte hos Danish Crown genoptager arbejdet

Strejken blandt Danish Crowns tilsynsteknikerne i Ringsted er afblæst. Nu mødes ledelse og medarbejdere til dialogmøde. Foto: TV ØST

Strejken blandt Danish Crowns tilsynsteknikerne i Ringsted er afblæst. Nu mødes ledelse og medarbejdere til dialogmøde.

Siden i går tirsdag har Danish Crowns slagteri i Ringsted været ramt strejke fra tilsynsteknikerne, som står for kødkontrollen på slagteriet.

Teknikerne har været utilfredse med en udmelding om, at der bliver ændret på deres arbejdstid ude på slagterikæden. Planen var angiveligt at forøge hver arbejdsdag med 5-6 minutter.

Men onsdag eftermiddag er strejken blandt tilsynsteknikerne hos Danish Crown blevet afblæst.

- Det er fantastiske, at de er gået i gang igen, siger tillidsrepræsentant Jimmy Eckermann hos Danish Crown til TV ØST og uddyber:

- Vi har i løbet af dagen haft en fornuftig dialog med ledelsen, og det er grunden til, at vi er gået i arbejde, siger han.

Dialog med ledelsen

Dialogen drejede sig ifølge tillidsrepræsentanten om, at der i morgen torsdag skal være et møde med ledelsen, hvor man vil tale om den nu afblæste strejke og kommer frem til et nyt udgangspunkt.      

Hvis der ikke bliver ændret noget ved morgendagens dialog med ledelsen, må medarbejderne ifølge Jimmy Eckermann ”tage den derfra”.

Tilsynsteknikerne har været utilfredse med det spareplaner, der har været lagt op til for Danish Crowns side. Det ville påvirke deres pauser.

- Derfor ønsker vi lige nu bare at komme i en dialog om pauserne, siger han. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App