Ulykke spærrede landevej i begge retninger - mand afgået ved døden

En mand er afgået ved døden efter et sammenstød på Roskildevej ved Slettebjergvej. Landevejen blev spærret i begge retninger.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Torsdag morgen stødte en personbil og en lastvogn med grise sammen på Roskildevej i Ringsted mellem Egemose og ved Slettebjergvej mod Jystrup.

Ulykken betød, at landevejen efterfølgende var spærret i begge retninger i cirka to timer, hvilket gav anledning til kø. 

Ulykken skete lidt efter klokken otte torsdag morgen, og lidt efter klokken ti var vejen igen åben for trafik.

Mand afgået ved døden

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser nu, at føreren af personbilen er død af sine kvæstelser. 

Lastvognen med grisene var på vej mod syd, mens personbilen kørte den modsatte retning. Lastvognen er ikke væltet under sammenstødet, så der er ikke grise på vejen.

Bilinspektør på stedet

Der blev tilkaldt en bilinspektør til ulykkesstedet, der skulle undersøge, om årsagen til ulykken skyldtes en eventuel teknisk fejl.

- Bilinspektøren er i gang med sine undersøgelser derude, så det er det, vi venter på, at man bliver færdig med, så der kan ryddes helt op, sagde Martin Bjerregaard tidligere på morgenen.

Efterfølgende har politiet oplyst på Twitter, at ulykken formentlig er sket, da personbilen foretog et venstresving ud foran lastvognen.

Artiklen er opdateret
Clock30. apr 2020, kl. 07:43
I artiklen er tilføjet, at føreren af personbilen er alvorligt kvæstet. Det er ydermere tilføjet, at lastvognen er en grisetransport.
Clock30. apr 2020, kl. 08:05
Artiklen er opdateret med kommentarer fra Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.
Clock30. apr 2020, kl. 09:23
Det er tilføjet, at vejen igen er åbnet for trafik i begge retninger. Det er også tilføjet, hvad man formoder er årsag til ulykken.
Clock30. apr 2020, kl. 12:28
Artiklen er opdateret med, at føreren af personbilen er afgået ved døden.