Alvorlig ulykke under cykelløb: To personer er kommet til skade

Der er sket en trafikulykke til Medieløbet. To cyklister kom til skade, men ingen af dem er i kritisk tilstand.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Opdatering 1. september 2019: Denne artikel handler om en ulykke ved Medieløbet 2018. Af ukendte årsager spredes artiklen lige nu igen på Facebook. Der er ikke sket alvorlige ulykker ved Medieløbet 2019 og vi beder om, at man ikke deler artiklen, da det fejlagtigt kan give indtryk af, at der er sket en alvorlig ulykke ved Medieløbet 2019.

En alvorlig ulykke ramte søndag formiddag Medieløbet.

Ude på en af cykelløbets ruter ramte to cyklister en bil. Ulykken skete på Skælskørvej nær Sigersted udenfor Ringsted.

Det oplyser DGI Storstrømmen.

Kørt til sygehuset

Cyklisterne var ude på Medieløbets længste rute. Ruten er 113 kilometer og går fra Næstved og rundt i området omkring Sorø og Ringsted.

- Der kommer en ret stor gruppe cyklister kørende og så i forbindelse med et sving og en bakketop, kommer der en modkørende bil. Den undviger helt ud i grøften, siger vagtchefen fra Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST.

Har fået åbent benbrud

Begge cyklister blev kørt til Slagelse Sygehus. Den ene af cyklisterne, en 44-årig mand fra Vordingborg, røg op på bilens forrude. Han fik ifølge Midt- og Vestsjællands Politi blandt andet konstateret et åbent sår på det ene ben og en læsion på halsen. Den anden cyklist fik konstateret en mulig hjernerystelse.

De pårørende er underrettet.

Medieløbet er arrangeret af TV ØST, Sjællandske Medier, Folketidende og P4 Sjælland sammen med DGI. Der var over 1.100 motionscyklister tilmeldt løbet.