¨

69-årig mand tilbageholdt 19-årig røver

Foto: TV ØST

Takket være et vidne kunne politiet mandag anholde en 19-årig mand, der ved middagstid begik røveri med en plastikpistol mod en købmand i Benløse.

En modig mand sørgede mandag for, at en røver blev anholdt af politiet. Lidt før klokken 12.30 begik en 19-årig mand røveri mod en købmand på Holbækvej i Benløse.

Han truede personalet med en pistol, der dog senere viste sig at være af plastik, og fik udleveret kontanter. Det så en 69-årig mand, som kom kørende forbi forretningen i sin bil. Han undrede sig over den unge mand, der kom stormene ud af butikken, og da han efterfølgende så en kvindelig ekspedient komme ud og råbe, at der havde været røveri, fulgte han efter røveren.

Fulgte efter røver

Vedkommende var løbet ned ad en sti, og den 69-årige kørte bag om og fik passet røveren op ad en hæk. Han forsøgte at springe op over bilens køler uden held. Den 69-årige kørte lidt tilbage, og så stak den unge mand i løb igen ud over en mark.

Her dukkede politiet dog op og fik anholdt manden.

- Det er godt gået af den 69-årige. Det er helt klart hans skyld, at vi fik ham anholdt. Han har tilstået røveriet, så nu er det op til vores jurister at vurdere, hvad der skal ske med ham, fortæller Carsten Andersen, kommunikationsansvarlig i Midt- og Vestsjællands Politi.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App