67-årig mand vendte hjem til sommerhus i flammer

En 67-årig mand kom søndag aften hjem til sit sommerhus i flammer ved Haraldsted Sø ved Ringsted. Politiet vil nu hurtigst muligt finde brandårsagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En sommerhusejer fik sig formentlig noget af et chok, da han efter en kort handletur søndag aften vendte tilbage til sit sommerhus, der pludseligt stod i flammer.

Den 67-årige mand forsøgte fluks at slukke branden, men måtte opgive på grund af al for meget røgudvikling inden døre.  Derfor tilkaldte han brandvæsenet til sommerhuset, der ligger på Vestre Søvej ved Haraldsted Sø.

Ifølge politiet var branden omfattende, men det lykkedes alligevel brandvæsenet at få styr på flammerne relativ hurtigt. Sommerhusejeren blev tilset af ambulancepersonale på stedet for eventuel røgforgiftning, men ifølge politiet slap han uden skader.

Midt – og Vestsjællands Politi vil nu hurtigst muligt undersøge årsagen til branden, lyder det fra kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard mandag morgen.

- Vi ved endnu ikke noget om årsagen, men i denne julemåned kan vi selvfølgelig ikke udelukke hverken julelys eller juledekoration. Det skal vi tale nærmere om med ejeren, siger han.