¨

65-årig udpegede whiskytyv

Foto: TV ØST

En 31-årig mand blev mandag anholdt for at stjæle whisky i Kvickly i Ringsted, efter at en 65-årig mand ledte personalet på sporet af den flygtende tyv.

Et butikstyveri i Kvickly på Nørretorv i Ringsted mislykkedes mandag, da en 31-årig mand stjal tre flasker whisky fra forretningen. En ansat i supermarkedet opdagede tyveriet og råbte tyven an, hvilket fik ham til at stikke i løb i retning mod Ringstedet.

Den løbende mand vakte dog opsigt på sin vej, og en 65-årig lokal mand, der havde hørt råbet og set den mistænkte, fulgte efter ham og kunne udpege vedkommende, da personalet fra Kvickly efterfølgende kom løbende. Da den mistænkte følte sig opdaget ved Ringstedet, smed han en rygsæk med de stjålne flasker fra sig og forsøgte at gemme sig, men han blev indhentet og tilbageholdt.

Politiet kunne således anholde og sigte en 31-årig mand fra Litauen for tyveri af de tre flasker whisky til en værdi af 750 kroner. Den efterladte rygsæk viste sig at indeholde tre nu knuste flasker whisky. Den sigtede fik afgjort sin sag med det samme og blev i løbet af eftermiddagen løsladt efter endt sagsbehandling.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App