59-årig mand trodser indrejseforbud og forsøger at stjæle

En 59-årig mand fra Serbien trodsede sit indrejseforbud og forsøgte at stjæle fra rejsende på Ringsted Station.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En betjent holder aldrig rigtig fri.

Fredag eftermiddag bemærkede en betjent fra Midt- og Vestsjællands Politi nemlig noget mistænkeligt på Ringsted Station, da han var på vej hjem fra arbejde.

Her udviste to mænd ifølge politiet en mistænkelig adfærd, hvor det blev antydet, at de ville franarre værdigenstande fra rejsende på stationen.

Derfor kørte politiet til stedet, hvor de og anholdt en 39-årig mand fra København og en 59-årig mand fra Serbien, som begge var holdt under observation, indtil politiet ankom til stationen.

Forbud mod at indrejse Danmark indtil 2020

Ingen af dem havde nået at nappe noget inden anholdelsen, men den 59-årige viste sig at have overtrådt et indrejseforbud, som han fik i 2013 med forbud mod at indrejse i Danmark indtil 2020.

Han blev sigtet for overtrædelse af udlændingeloven og fremstillet i grundlovsforhør lørdag, hvor han blev fængslet til den 24. november 2016.

Den 39-årige kunne ved nærmere efterforskning mistænkes for tidligere forøvet tricktyveri fra en rejsende på stationen og efterfølgende misbrug af de stjålne kreditkort til kontanthævninger. Det blev han også sigtet for.

Ofrenes PIN-koder var forinden blevet afluret i forbindelse med diverse køb på stationen.

Den 39-årige blev løsladt efter afhøring til sagerne, men kan forvente at høre nærmere fra politiet, når disse skal afgøres.