51-årig gavlmaler fløjet væk i lægehelikopter efter ulykke

En 51-årig mand kom alvorligt til skade i forbindelse med et malerarbejde. Nu undersøger Arbejdstilsynet sagen.

En 51-årig mand fra Fjenneslev nær Ringsted er kommet alvorligt til skade i forbindelse med et malerarbejde, da han væltede ned fra et fire meter højt stillads.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

quote Det så alvorligt ud, da han blev fløjet væk

Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi

Ulykken fandt sted onsdag eftermiddag kort før klokken 15.00 på en privat adresse, hvor manden stod og malede på et fire meter højt stillads, som af endnu ukendte årsager væltede. Ved ulykken faldt manden ned og slog hovedet alvorligt.

Derfor blev der slået alarm, og både en ambulance og en patruljevogn ankom til stedet. Falckredderne tilkaldte dog kort efter en lægehelikopter, som fløj manden til Rigshospitalets traumecenter til behandling for et hovedtraume.

- Det så alvorligt ud, da han blev fløjet væk, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Arbejdstilsynet undersøger sagen

Pårørende til den tilskadekomne var også til stede, og politiet fik klarlagt, at den 51-årige havde været i færd med at male en gavl.

Men der er stadig detaljer i sagen, som politiet sammen med Arbejdstilsynet skal forsøge at klarlægge. Det drejer sig om, hvorvidt manden har overholdt diverse sikkerhedsforanstaltninger.

- Vi ved ikke, hvad der helt konkret er gået galt for den 51-årige mand. Det skal vi nu forsøge at finde ud af, siger Martin Bjerregaard.

Manden er fortsat indlagt på Rigshospitalet, og politiet kan ikke oplyse nærmere om hans tilstand.