¨

310 lejligheder skal på ny tvangsauktion (Video)

Foto: TV ØST

Det lykkedes ikke på tvangsauktionen i dag at finde en køber af 310 lejligheder i Klosterparken i Ringsted. BRFkredit kom med et bud, men har begæret ny tvangsauktion i januar.

BRFkredit bød onsdag formiddag ind med 361 millioner og afgav dagens højeste bud, men der er begæret en ny tvangsauktion den 28. januar.

Det er ikke BRFkredits ønske at købe komplekset, og selskabet har kun afgivet buddet for at sikre, at prisen ikke bliver for lav. Selskabet har 355 millioner kroner til gode i Klosterparken, der har en samlet gæld på 410 millioner kroner.

- En auktion er en taktisk forestilling, hvor parterne har forskellige interesser. BRFkredits primære interesse er at sikre vores pant i ejendommen. Så vi møder blandt andet op for at forhindre, at ejendommen bliver solgt til spotpris, siger Torben Hansen, kreditdirektør i BRFkredit.

Den usædvanligt store tvangsauktion er opdelt på seks matrikler, og interesserede investorer kan byde på disse hver for sig. Der er tale om blokke med mellem 28 og 81 lejligheder i hver, og almindelige boligsøgende danskere på jagt efter et godt tilbud kan altså ikke være med i første omgang.

De mange lejligheder er placeret i det nu konkursramte Klosterpark ApS. Selskabet er en del af konkursboet Stones Invest, hvor erhvervsmanden Steen Gude havde hovedrollen.

[video:video_mangler:091125_kaempeauktion.flv]

Ejendommene er opført i 2007, og det samlede grundareal udgør ifølge børsen godt 220.000 kvadratmeter.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App