27-årig narkobilist flygtede fra politiet

En 27-årig mand fik travlt, da politiet standsede ham og kunne lugte, at han havde drukket alkohol.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

10 minutter tog det en 27-årig mand at køre de 25 kilometer fra Ringsted til Køge, efter at politiet natten til onsdag standsede ham.

Den 27-årige blev standset på Østre Parkvej i Ringsted klokken 3.20 uden nogen dramatik. Han viste sit kørekort, men politiet kunne lugte, at han havde drukket alkohol og bad ham derfor stige ud af sin bil.

- Han har godt vidst, at den ikke var helt god, for han havde ladet motoren være tændt, og da betjentene ville teste ham for spiritus, satte han i gang med hjulspind og stak af, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Undveg patruljevogn på tværs

Manden kørte med høj fart ad den gamle landevej på rute 150, gennem Slimminge og Bjæverskov, og undervejs lykkedes det ham at undvige en patruljebil, der holdt på tværs af vejen i et forsøg på at standse ham.

Den 27-årige valgte dog selv at stoppe flugten på Ringvejen i Køge, hvor han viste sig at have en promille over det tilladte. Derudover viste en narkometertest, at han var påvirket af amfetamin. Politiet ransagede hans bil, der gemte på 10 gram amfetamin, og han vil nu blive sigtet for både at overtræde loven om euforiserende stoffer, færdselsloven, spirituskøsel, narkokørsel og for at stikke af fra politiet.