¨

25-årig mand anholdt for voldtægt

Foto: TV ØST

Politiet i Midt- og Vestsjælland anholdt mandag aften en mand midt i 20'erne for voldtægt af en syv år yngre kvinde. De to kendte hinanden i forvejen.

En anmeldelse om voldtægt fra en 18-årig kvinde førte mandag aften til, at Midt- og Vestsjællands Politi anholdt en 25-årig mand fra Ringsted. Det oplyser vagthavende hos politiet, Allan Kronvold.

Voldtægten er angiveligt foregået søndag aften omkring klokken 23 i Ringsted, hvor kvinden mødtes med den 25-årige, som hun kendte i forvejen.

- Det er én, hun har haft et kæresteforhold eller et on-off-forhold til. Det ligger dog ikke helt fast i øjeblikket, siger vagthavende Allan Kronvold til Ritzau.

Den 18-årige kvinde ville aflevere nogle ting til manden, og derfor mødtes hun med ham. De kørte en tur i hans bil, og ved et stop undervejs udsatte han den unge kvinde for fuldbyrdet voldtægt.

Kvinden anmeldte voldtægten til politiet i Horsens, og de vil nu sammen med Midt- og Vestsjællands Politi stykke sagen sammen og beslutte sig for, om manden skal fremstilles i grundlovsforhør.
 

/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App