¨

19-årig kører vanvidskørsel på motorcykel

Foto: TV ØST

Hastigheden kom op på 220 kilometer i timen på landevej ved Ringsted, da politiet jagtede 19-årig på motorcykel.

Det var med sit eget og sin kvindelige bagsædepassagers liv som indsats, at en 19-årig mand torsdag kørte vanvidskørsel på sin motorcykel på Midtsjælland.

Hastigheden gjorde også livet farligt for andre trafikanter i området, da den unge mand drejede gashåndtaget i bund. Politiet forsøgte at standse motorcyklen, men i første omgang uden held.

- I stedet kørte han med 220 kilometer i timen ad landevej og 120 kilometer i timen i bymæssig bebyggelse, fortæller talsmand Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet fik øje på motorcyklen på Køgevej i Ringsted, men først i Bjæverskov overgav manden sig til politiet.

Efter alt at dømme var den kvindelige passager på bagsædet knap så vild med de høje hastigheder, som føreren var.

- Den kvindelige passager slog flere gange under kørslen på føreren af motorcyklen for at få ham til at dæmpe farten, fortæller Carsten Andersen.

Efter at have standset blev føreren, der kommer fra Roskilde, anholdt. Han er nu sigtet for adskillige overtrædelser af færdselsloven.

Og ikke nok med det. Motorcyklen viste sig at være købt for nylig og har ikke været indregistreret i Danmark. Dermed kan manden se frem til en snak med Skat, som formentlig også vil koste ham dyrt.

Efter at politiet havde haft lejlighed til at afhøre manden, blev han løsladt. Ingen kom til skade under den vanvittige kørsel.

/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App