¨

18-årig udtaget til landsholdet

Foto: TV ØST

18-årige Jacob Bøge fra Benløse Floorball Club er blevet udtaget til A-landsholdets VM-kvalifikation i Holland.

Benløse Floorball Clubs Jacob Bøge er udtaget til A-landsholdet, der spiller VM-kvalifikation i dagene 28. januar til 2. februar i Holland. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Jacob Bøge har spillet floorball, siden han var helt lille - og altid i Benløse, og det er mange års hårdt arbejde, der nu bærer frugt for den 18-årige angriber.

- Det føles utroligt godt at være udtaget. Det er noget, som jeg har arbejdet ekstremt hårdt imod, så det skønt at kunne se, det giver pote, siger Jacob Bøge.

Med for at lære

Hans forventninger til VM-kvalifikationen er, at Danmark kvalificerer sig til VM, men Jacob Bøge er samtidig ydmyg om sin egen rolle:

- Jeg er først fremmest med for at lære, og for at få nogle gode råd fra de bedste spillere i Danmark. Men hvis jeg får chancen, er jeg klar til at gribe den, konstaterer Jacob.

Formentligt 3'er

Danmark skal op imod Tjekkiet, Tyskland, Holland og Storbritannien.

Der er 4 europæiske kvalifikationsgrupper, og de 2 bedste fra hver gruppe kvalificerer sig direkte sammen med de 2 bedste 3'ere. Danmark kommer formentlig til at kæmpe om at blive en af de bedste 3'ere, med mindre det lykkedes at overraske mod Tjekkiet eller Tyskland, der er favoritter.

Landstrænerteamet har udtaget 14 ud af 20 spillere, så der er fortsat mulighed for, at brødreparret Mathias og David de Fries også kan komme til at repræsentere Danmark.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App