¨

12-årig pige omkommet ved Ringsted Svømmehal

Foto: TV ØST

En 12-årig pige omkom fredag aften under en ulykke ved Ringsted Svømmehal. Det skriver Ekstra Bladet med henvisning til Midt- og Vestsjællands Politi.

      Den tragiske ulykke skete klokken 19.33, da en træningsmaskine væltede og ramte pigen i hovedet.

Pigen var medlem af Ringsted Svømmeklub, og det var i klubbens træningslokaler, der ligger ved siden af den lokale svømmehal at tårnet pludselig væltede. Personale fra svømmehallen blev tilkaldt for at yde førstehjælp.

    - De forsøgte at genoplive, og der var ikke ydre skader. Men ligeså snart de prøvede at genoplive var det tydeligt, at der var for meget indre blødning, siger Karl-Åge Søltoft, der er idrætsinspektør i Ringsted.

Karl-Åge Søltoft understreger, at Ringsted Svømmehal ikke har noget med selve ulykken at gøre. - Vi har lejet lokalerne ud til svømmeklubben, og de står selv med ansvaret for indretning og indkøb af træningsudstyr etc, siger idrætsinspektøren i dag til TV2 Øst. Men han understreger, at alle er dybt berørt over den tragiske hændelse.

Arbejdstilsynet blev tilkaldt fredag aften, men umiddelbart er der ikke nogen forklaring på, at tårnet pludselig væltede.   

   - Det tør vi slet ikke sige noget om endnu. Vi ved bare, at der er sket en frygteligt tragisk ulykke, og så må vi afvente Arbejdstilsynets rapport, siger Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi i dag.

Rapporten forventes færdig i løbet af denne uge.

02:02 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App