¨

Biljagt på motorvej i myldretiden: To flugtbilister anholdt

Bilister på Holbækmotorvejen blev tirsdag advaret mod en biljagt. To er anholdt, og en bus og tre politibiler påkørt. Heldigvis er ingen kvæstet.

To er blevet anholdt efter en dramatisk biljagt tirsdag morgen, der blandt andet fandt sted på Holbæk Motorvejen midt i myldretiden.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Biljagten var så intens, at politiet tog det utraditionelle skridt og advarede trafikanterne på vejen mod biljagten via trafikradioen på P4.

Flugtbilister i stjålen bil

Situationen startede klokken 07.32, hvor bilisten påkørte en bybus i Holbæk og stak af fra stedet.

Heldigvis kom ingen noget til ved påkørslen.

Politiet fulgte dog efter bilen, og kunne i den sammenhæng afsløre, at bilen var meldt stjålet fra en adresse i Ringsted.

Kørte på Holbæk Motorvejen

Bilen kørte i første omgang mod Nykøbing Sjælland ad Rute 21, men vendte undervejs, og kørte i stedet mod København.

I stedet kørte bilen i høj fart mod København af Holbæk Motorvejen, i en dramatisk biljagt, hvor tre politibiler blev påkørt, og hvor bilisten blandt andet kørte i motorvejens nødspor med meget høj hastighed. ingen kom noget til ved påkørslerne.

Det lykkedes dog politiet at standse bilen ved afkørslen mod Elverdamsvej på Holbæk Motorvejen. hvor biljagten sluttede omkring klokken 07.52.

Forsøgte at flygte - og blev bidt af politihund

Politiet har anholdt to personer i bilen. Den ene forsøgte at stikke af, og blev i den forbindelse bidt af en politihund.

De to anholdte bliver nu taget med til afhøring og politiets jurister vil vurdere, hvad der skal ske med de anholdte.

Udløste kø

Politiets arbejde på stedet spærrede det ene spor på Holbæk Motorvejen, og udløste mere end to kilometers kø på stedet, men vejen er nu igen farbar, oplyser politiet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App