¨

Kampen om medaljerne: René Holten Poulsen spås store chancer

Foto: TV ØST

Den forsvarende verdensmester fra Maribo Kajakklub kommer til at nå langt til OL i Rio. Det mener i hvert fald Dansk Idrætsforening.

I august 2015 nåede roer René Holten Poulsen sit livs største resultat, da han blev verdensmester på både 500 og 1.000-meter distancen. Og han kommer fortsat til at imponere alt og alle ved OL i Rio, som begynder fredag.

- Vi kommer ikke uden om René Holten Poulsen, der er forsvarende verdensmester i kajak. Han er et rigtig godt bud på en dansk medalje, siger Morten Rodtwitt, chef de mission for det danske OL-hold fra Dansk Idrætsforbund. Ligesom så mange andre, har han også travlt i Rio disse dage.

Ifølge chefen er det et flot felt fra området, som skal repræsentere Danmark ved den enorme begivenhed.

- Det er et uhyre skarpt felt regionen sender til OL i Rio, og jeg glæder mig til at følge dem alle sammen. Der er flere stærke bud på medaljetagere i feltet, siger Morten Rodtwitt.

Også hos Sjællandske er forventningerne afklaret. Her er det Morten Jørgensen fra Næstved Roklub i den danske guldfirer, som har tændt håber hos den lokale sportsredaktør. 

- Det vil være mærkeligt, hvis de kom hjem uden metal. De er ikke guldfavoritter måske, de har jo ligget stille i lang tid med Morten Jørgensens skade in mente, men de skal have en medalje, lyder det fra sportsredaktør John Ringstrøm på Sjællandske. 

- Til gengæld får vi ikke nogen medaljer fra maratonløberen Abdi Ulad. Han er oppe mod enormt stærke nationer. 

Du kan følge Morten Jørgensen i aktion i Rio fra den 6-13. august. Det er René Holten Rasmussens tur fra 15. august og syv dage frem. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App