Volleyball-landshold til Korsør

Danmarks herrehold i volleyball tager mod Australien i Korsørhallen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der bliver nok at se på for volleyball-elskere i Korsør og omegn, når det danske landshold gæster byen den 30. maj.

I Korsørhallen tager nationalmandskabet mod det australske landshold i den første af syv interne opgør.

Dansk Volleyball Forbund har gennem længere tid ønsket at præsentere topvolleyball på Vestsjælland, og det var nærliggende at markere fusionen af Korsør Volleyball Klub og Slagelse Volleyball Klub, med et landsholdsopgør.

Kommunen aktiv medspiller
For at arrangementet kan gennemføres uden økonomisk risiko for klubben, har Slagelse Kommune stillet sig til rådighed med et økonomisk tilskud. Fra Korsør-Slagelse Volley udtaler eventansvarlig Flemming Christensen, at arrangementet ikke var blevet gennemført, hvis det ikke havde været for kommunens særdeles hurtige sagsbehandling, og positive tilsagn.

Derudover har Grand Park Hotel i Korsør ligeledes været meget behjælpelig med at skaffe indkvartering til landsholdene.

Danmark i stærkeste opstilling
Alle de danske udlandsprofessionelle vil være tilrådighed til kampen i Korsør, og netop det, at det er første kamp gør kampen ekstra interessant.

Det vil være i den første kamp hvor de to mandskaber virkelig vil skære tænder mellem nettet, så der er lagt op til en rigtig herrefight. Der vil således være mulighed for at se Champions Leauge vinderen Kristian Knudsen i aktion, eller holdets anfører, der til daglig nyder en professionel tilværelse i italienske Sparkling Milano.