Voldtægtsanklaget løj sig yngre

Et tandtjek fører til, at en ung mand nu bliver sigtet for voldtægt og en række røverier.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En ung mands tænder afslører, at han i virkeligheden er ældre end de 14 år, han hævder at være. Dermed kan han nu sigtes for voldtægt af sin eks-kæreste samt en række røverier. Det skriver ekstrabladet.

Midt- og Vestsjællands Politi har valgt at retsforfølge en ung mand og har sigtet ham for voldtægt af sin eks-kæreste i et solcenter i Hersegade i Roskilde. Overgrebet skete den 14. april, mens pigen lå og tog sol.

- Han ser ældre ud, og eks-kæresten har da også forklaret, at drengen er 17 år, fortalte politiet tidligere til ekstrabladet om årsagen til, at det valgte at få lavet en undersøgelse af drengen, der er kommet hertil fra Mellemøsten.

Også sigtet for røveri
- Vi havde også nogle røverier liggende på samme gerningsmand, som egentligt var efterforsket færdigt. De vil nu blive genåbnet, idet han også var over den kriminelle lavalder, da han lavede dem, oplyser vicepolitikommissær, Kristian Egekær til ekstrabladet.dk

Læs mere:
Tænder skal undersøges i voldtægtssag

Den 14-årige dreng, der er blevet anklaget for at voldtage sin kæreste i et solarie, er måske i virkeligheden ældre. En tandundersøgelse skal afgøre drengens alder.
Netnyhed fra 2008-04-15 13:46:00

Dreng anmeldt for voldtægt
Politiet mener, at 15-årig pige blev voldtaget af jævnaldrende dreng mens hun lå og tog sol i solcenter i Roskilde
Netnyhed fra 2008-04-15 09:12:00