¨

Voldsmand flygtet fra politiet

Foto: TV ØST

Den 22-årige mand, som i weekenden overfaldt en fængselsbetjent på et diskotek i Nykøbing Falster, er på fri fod. Han stak af fra politiet mandag aften.

Den 22-årige mand flygtede fra politiet, da han skulle flyttes fra Nykøbing Falster Arrest til Køge Arrest.

- Det er en vurdering fra aholdt til anholdt, hvor mange sikkerhedsforanstaltninger, man skal benytte sig af, og i det her tilfælde vurderede vi, at det ikke var nødvendigt med håndjern, men det var det tydeligvis, siger Søren Ravn, vicepolitiinspektør, Politiet i Nykøbing Falster.

Ifølge Lolland-Falsters Folketidende skulle den 22-årige flyttes, fordi hans mor afsoner en dom i Nykøbing Falster for falsk vidneforklaring, hvor hun i en tidligere sag skulle have dækket over sønnen. Politiet leder nu efter den undslupne fange.

- Vi leder alle de steder, hvor vi har mistanke til, at han kunne være. Det kunne være hos familie, venner og andre steder, og så håber vi på at få fat i ham, så hurtigt vi kan, siger Søren Ravn.

Den 22-årige mand var varetægtsfængslet for et overfald på en 23-årig fængselsbetjent på diskoteket Route 66 i Nykøbing Falster. Den 23-årige er nu uden for livsfare.  

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App