¨

Visitationszone træder i kraft

Foto: TV ØST

Fredag klokken 12 begynder politiets visitationszone i Næstved. Hør politiet fortælle, hvordan byens borgere skal agere i den forbindelse:

Det er den nordvestlige del af Næstved, der kommer til mærke til politiets visitationszone fra fredag klokken 12 og 24 timer frem.

Rockerklubben Bandidos holder indvielsesfest for deres nye klubhus og på grund af de konflikter, klubben har haft med grupperingen Black Army, så har politiet valgt at bruge visitationen som redskab.

- Med visitationszonen kan vi være med til at sikre, at vi har fuldstændig kontrol over tingene, så det kan foregå i go ro og orden, siger politiinspektør Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Kim Kliver.

I interviewet herunder kan du høre Kim Kliver fortælle, hvordan borgerne i området skal agere i forbindelse med visitationszonen - og hvordan arbejder omkring zonen kommer til at foregå:

03:28 Luk video

Visitationszonen:

Området er afgrænset af rundkørslen ved Ringstedgade og Holsted Allé, Holsted Allé, en cykel/gangsti mellem Kuhlaus Vej og Carl Nielsens Vej, Kuhlaus vej, Ringstedgade og baneterrænet parallelt med Ringstedgade.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App