Vil hylde død opera-stjerne

Holbæk Kommune vil opkalde en vej efter den netop afdøde opera-stjerne, Inga Nielsen. Desuden skal en opera i byen i marts måned være med til at hylde verdensstjernen, der blev født i Holbæk.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Verdensstjernen Inga Nielsen blev 61 år, og har boet mange år i udlandet. Men hun blev født og levede sine første år i Holbæk, og det skal nu markeres, mener byens borgmester.

- Man kan godt forestille sig, at vi vil opkalde en vej efter Inga Nielsen i byen, siger Jørn Sørensen (Rad), borgmester i Holbæk til TV2 Øst.

Inga Nielsen døde i går, og var kendt i Danmark og hele verden som en fremragende Motzart-sangerinde. Hun har sunget sammen med flere af verdens opera-stjerner. I Holbæk skal en opera i næste måned også være med til at mindes Inga Nielsensen enestående talenter.

- Det kunne være passende, hvis byen markerede hendes tilknytning til byen med en opera i marts måned. Og det arbejder vi faktisk med, siger Jørn Sørensen til TV2 Øst. 

Selv om Inga Nielsen ikke har boet i Holbæk i mange år, så mener byens borgmester at det er på sin plads med en hyldest til Inga Nielsen alligevel.

- Hun er jo en del af byens historie, siger Jørn Sørensen til TV2 Øst.

-

 

play
trelleborg

Vikingeborg vil på verdensarvsliste – kan fordoble besøgstallet

play
Kildemarkscenteret i Næstved

Tre beboere smittet med britisk coronavariant på plejehjem i Næstved

play
Louise Hvitfeldt Hansen Nykøbing Falster

Corona får flere unge til at føle sig ensomme: - Hele ungdomsårgangen er presset

play
dtu.1

Opsendelse af rumsonder gik som planlagt – landede uden for Stenlille

Se flere