Vestsjællands Brandvæsen får ny beredskabsdirektør

Lars Karlsen bliver ny beredskabsdirektør i Vestsjællands Brandvæsen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Vestsjællands Brandvæsen får fra første september 2020 ny beredskabsdirektør.

Det er Lars Karlsen, der tiltræder stillingen, efter at have været konstitueret beredskabsdirektør siden august 2019.

Det skriver Vestsjællands Brandvæsen i en pressemeddelelse.

quote Mit mål er, at Vestsjællands Brandvæsen skal være et borgernært beredskab

Lars Karlsen, ny beredskabsdirektør, Vestsjællands Brandvæsen.

Lars Karlsen har mange års erfaring i beredskabsbranchen og har fungeret som konstitueret beredskabsdirektør i Vestsjællands Brandvæsen, siden Helle Søeberg fratrådte stillingen i august sidste år.

Lars Karlsen har som konstitueret beredskabsdirektør lavet en reorganisering og udarbejdet en fælles retning med et nyt værdisæt, ny vision og mission.

- Mit mål er, at Vestsjællands Brandvæsen skal være et borgernært beredskab, hvor det forebyggende arbejde og den beredskabsmæssige indsats skaber størst mulig tryghed og sikkerhed for borgere, virksomheder og kommuner i lokalområderne, siger den nye beredskabsdirektør i pressemeddelelsen.

En turbulent tid

Vestsjællands Brandvæsen skriver i deres pressemeddelelse, at de har været igennem en turbulent tid, og at der nu er brug for ro og fremgang.

Og det glæder formanden for beredskabskommissionen, Christina Krzyrosiak Hansen, at der nu er kommet navn på den nye direktør.

- Det glæder mig, at vi nu har fået fastansat en ny beredskabsdirektør for Vestsjællands Brandvæsen. Lars Karlsen er ny som direktør, men en utrolig erfaren herre inden for beredskabet. Han ved selv, hvordan det er, når alarmen lyder, og man skal træde til for at gøre en forskel for andre. Derfor er jeg sikker på, at han bliver en god leder for ansatte og frivillige i brandvæsenet, siger Christina Krzyrosiak Hansen (S), der udover at være formand for beredskabskommissionen er borgmester i Holbæk Kommune.

Vestsjællands Brandvæsen dækker indtil årsskiftet Lejre, Sorø, Holbæk, Kalundborg og Odsherred Kommuner.