Vestsjælland-træner: Viborg var bedst

Ove Pedersen lægger ikke skjul på, at Viborg vandt, fordi de var bedst

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I fredagens oprykkerdyst i Superligaen mellem Viborg og FC. Vestsjælland lykkedes det de grønblusede viborgensere at hente en overbevisende 4-1-sejr. FCV's træner, Ove Pedersen, erkendte efterfølgende, at Viborg var klart bedst.

 - Vi lavede enkelte gode angreb, men vi fandt ikke det niveau, vi har haft i de foregående superligakampe. Når man ikke gør det, så får man ikke point. Viborg var klart bedre end os i dag, siger Ove Christensen.

Vestsjælland-træneren var dog også noget overrasket over det lave niveau hos sine egne spillere i fredagens opgør.

 - Der var flere ting, der gik galt for os. Kollektivet virkede ikke hverken defensivt eller offensivt. Der var en del spillere, der spillede under vanlig standard, og så valgte vi at give Viborg minimum to mål.

 - Så skal man jo tabe en fodboldkamp, siger Ove Pedersen og tilføjer:

Også den stærke
Vestsjælland-angriber Dennis Sørensen var efterfølgende sur over den præstation, han og holdkammeraterne leverede mod Viborg.
- Det var for dårligt, at vi ikke fik justeret tingene bedre i pausen. Vi var alt for mange, der ikke ramte niveauet i dag.

- Normalt er vi gode til at gøre modstanderne dårlige, men i dag lod vi os lokke af Viborg til at spille på deres præmisser, siger Dennis Sørensen.

Vestsjælland-staben skal i næste runde forsøge at rejse sig igen, når Brøndby kommer på besøg i Slagelse.

/ritzau/