Verdenspremiere i Korsør

Kendte skuespillere, en borgmester og 900 borgere var søndag samlet i Storebæltshallen i Korsør til verdenspremiere på filmen "En enkelt til Korsør".

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Seertjek:

/* */

Søndag aften fik Korsørs borgere at se, hvad det er over en kvart million af deres skattekroner er gået til. For i dag er der verdenspremiere på Zentropas nye film "En enkelt til Korsør".

Slagelse Kommune har valgt at støtte produktionen af filmen med 300.000 kroner og en masse arbejdstimer fra kommunens ansatte.

Filmen handler om Rasmus, der nødtvunget starter som dansklærer på VUC i Korsør. Her møder han en broget samling voksne. Han forelsker sig hovedkulds i sin elev Signe, men hun viser sig at have en kæreste der hedder Camilla.

Også Korsør Erhvervsforening har besluttet sig for at gå til filmen. I alt har de betalt omkring 150.000 kroner i støtte til filmen, i håb om at det vil være godt for handlen.

VIDEO:
Verdenspremiere

Filmen "En enkelt til Korsør" har i aften verdenspremiere i Korsør. 900 lokale borgere er mødt op for at se den. Vi ser klip fra filmen og snakker med det lokale erhvervsliv, der har støttet og med filmeksperten Ulrich Breuning.
Nyhedsindslag fra 2008-09-14 19:30:00