¨

Venner siger farvel på nettet til 22-årig

Foto: TV ØST

Flere personer har mandag været forbi og skrive hilsner på Facebookprofilen til den 22-årige, der er blevet dræbt i Næstved i forbindelse med et rockeropgør.

Facebook er i dag mandag fyldt med afskedshilsner på en 22-årig mands profil. Han mistede livet natten til mandag, hvor han blev skudt på en adresse i Næstved i forbindelse med et rockeropgør.

- Må du hvile i fred. 22 år er alt for ung en alder at forlade denne verden i. Må Allah vise dig paradis inshallah. Håber, det sætter nogle tanker i gang hos folk, så de kan vågne op og stoppe, inden det er for sent. Hvil i fred, lyder en af hilsnerne på siden blandt andet, skriver tv2.dk.

En anden skriver:

- Han var godhjertet og uskyldig! Må Allah være med hans familie og bekendte, og en kvinde har følgende afsked til sin ven:

- Uforståeligt. Din plads blandt os bliver tom og uerstattelig. Himmelen har fået sig endnu en smuk og unik stjerne. Sender en masse tanker til familien og vennerne. Hvil i fred, ven.

Tilhørte Westside Nation

Ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi havde den 22-årige relationer til Westside Nation, der er en udbrydergruppe af Bandidos. Gruppens klubhus på Præstøvej i Næstved har i flere uger været lukket af politiet, som dog valgte at tillade adgang til det igen i onsdags.

Den 22-årige blev skudt på en adresse på Morsøvej umiddelbart efter et andet skyderi ind gennem en lejlighed på Kornbakken, som dog menes at være en fejl på grund af forveksling af 2 adresser.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App