Vandland midt i Næstved en mulighed

I fremtiden kan det blive muligt at tage sig en dukkert midt i Næstved, hvor der er en ide fremme om at lave et gratis vandland i naturen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Susåen skal renses, og det arbejde ser ud til at medføre en side gevinst, der hedder gratis vandland midt i Næstved. Det skriver Sjællandske.

Det er Peter Hougaard, der er driftsdirektør i NK-Forsyning, som i nogen tid har arbejdet med ideen om et svømmebad i bymidten. Da vandet i Susåen ikke egner sig til badevand, er tanken at inddæmme nogle af bassinerne bag kommunens administrationsbygning og så rense og isolere badevandet.

Børnehøjde og udspring

Det udendørs vandland kan komme til at bestå af et børnehjørne med lavt vand, et udgravet bassin til udspring og så en svømmesø.

Selv om omgivelserne med store græsarealer, masser af parkeringspladser, iskiosk og grillbar er oplagte til badegæster, så slår Søren Revsbæk (V), der er formand for byrådets tekniske udvalg koldt vand i blodet.

- Det lyder umiddelbart dyrt, og jeg kan være bange for, at det dør på økonomien, siger han til Sjællandske, men anerkender den gode ide og tilføjer, at han gerne vil se på projektet.