Valentinsdag er noget fis

Halvdelen af de adspurgte i en ny undersøgelse fejrer ikke valentinsdag. Kun en fjerdedel svarer, at de fejrer dagen af og til. Hvad gør du?

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En ny uvidenskabelig undersøgelse fra datingsitet E-kontakt.dk viser, at danske singler ikke kun vil nøjes med serenader én gang om året.

Markedsundersøgelsen, der er baseret på 3041 besvarelser fra sitets medlemmer, viser, at såvel mænd som kvinder ikke går i selvsving over Valentins Dag. Henholdsvis 45,3 % kvinder og 40,4 % mænd svarer, at de ikke plejer at fejre Valentin. Til gengæld svarer en fjerdedel af begge køn, at de fejrer dagen af og til.

Selvom de fleste danske singler tilsyneladende ikke fejrer Valentin, ser man en stor enighed blandt begge køn om, at romantik er en god og vigtig inspirationskilde i parforholdet.

Maria Groes Eldh, Informationschef på E-kontakt.dk siger: - I undersøgelsen ser vi dog en klar forskel på mænds og kvinders forventninger til Valentins Dag. 40,1 % af kvinderne foretrækker en overraskelse, når og hvis de skal kurtiseres. Af mændene ønsker kun 24,3 % sig en overraskelse eller en gave på Valentins Dag.

Hvad med dig? Skal du fejre dagen i morgen? Har du noget specielt planlagt. Deltag i afstemningen herunder og skriv gerne lidt om dine planer i kommentarfeltet.

/* */