Værktøjstyve eller hælere?

To unge mænd sidder lige nu fængslet, sigtet for omfattende tyveri. Det var en af Politiets civile patruljer der fik mistanke til de to, der kørte rundt et sted i Odsherred i en gammel blå VW-Transporter.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiets mistanke viste sig at være velbegrundet. Varevognen var læsset til bristepunktet med alle former for haveredskaber, håndværktøj, gamle fladskærme og musikanlæg. Det eneste der manglede, var en god forklaring fra de to unge mænd:

-ja og når så er lidt vag i sine forklaringer, hvor det stammer fra, og at man har købt det på det sorte marked, så begynder det at være interessant for Politiet, - siger Efterforsker ved Midt og Vestsjællands Politi, Kim Oxenbøll.

Ifølge Politiet, stammer de mange effekter fra Odsherredområdet:

-begge unge mænd har et tilknyningsforhold til Odsherred, og det var i Odsherred de blev standset, så vi regner med at det meste af bilens last, stammer fra området, - siger Kim Oxenbøll.

Nu vil Politiet gerne have lidt hjælp til opklaringen:

-hvis der er nogen i Odsherreds sommerhusområde, eller på villavejene, der inden for den seneste uge har set en gammel mørkeblå VW-Transporter og to udenlansk udseende mennesker rende ud og ind af et hus, -eller en garage, så vil vi gerne høre fra dem, siger Kim Oxenbøll.

Oplysninger til Politiet kan ske, enten på telefon 114, eller direkte til Holbæk Politi på telefon 5943 1448.