¨

Vær med til at cykle afghanske kvinder til OL

Foto: TV ØST

Tirsdag den 4. november er der mulighed for at trampe i pedalerne for et godt formål. Sammen med Rolf Sørensen kan du støtte Afghanistans eneste kvindecykelhold

Med benkraft og sved kan du tirsdag den 4. november være med til at opfylde en stor drøm for en flok afghanske kvinder. Forretningen Noa Noa i Holbæk arrangerer en indsamling til fordel for Afghanistans eneste kvindecykelhold, og tidligere professionelle cykelrytter Rolf Sørensen står klar ved 4 opstillede motionscykler, der samler penge ind for hver kørt kilometer. Det skriver Noa Noa i en invitation.

Pengene går til 6 afghanske kvindelige cykelryttere på landets eneste kvindecykelhold, og de drømmer om at komme med til OL i Tokyo i 2020. Jo flere kilometer, der cykles, desto flere penge donerer Noa Noa til de afghanske kvinder. Arrangementet foregår fra klokken 13 til 14.30, og når folk er færdige i sadlen, står butikspersonalet klar med frisk frugt og vand på Ahlgade 13 i Holbæk.

Rolf Sørensen er for nylig blevet tilknyttet som ekstern coach for det afghanske hold, som han vil forsøge at hjælpe hele vejen til OL i 2020. Projektet hedder ’Share your strength’, og udover Holbæk besøger Rolf Sørensen og holdets manager Shannon Galpin de kommende dage Roskilde, Odense, Vejle og Silkeborg.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App