Væddemål kostede kørekortet

Et væddemål mellem en 48-årig mand fra Vordingborg og hans kone om, hvorvidt han var for fuld til at køre bil, kostede ham kørekortet. Manden henvendte sig selv til politiet for at få målt sin promille - og blev knaldet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- De to havde været rygende uvenner og var stædige begge to. Manden var fuldstændig overbevist om, at han kunne køre bil, så det kom totalt bag på ham, at hans promille var for høj, fortæller vagthavende hos Næstved Politi til Sjællandske.

Den berusede mand havde væddet med sin kone om, han kunne køre bil helt lovligt - selv om han havde drukket. Derfor troppede manden op på politistationen og bad betjentene om at teste ham. Det nægtede politifolkene i første omgang, men opfordrede manden til at lade bilen stå, da han lugtede af øl.

Det så den 48-årige mand stort på og satte sig ind i sin bil, som han havde parkeret på politiets parkeringsplads. Da betjentene opdagede det, besluttede de sig for at teste manden, som havde en promille på 0,8. Han er nu sigtet for spirituskørsel.