Uvisheden skaber frygt i Toreby

Borgerne i Toreby er utrygge efter det voldsomme drab natten til fredag . Men selv om politiet har arbejder hårdt på at finde spor i sagen, så er der endnu ingen forklaring på, hvorfor den 62-årige mand skulle dø.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Siden en 62-årig mand lørdag blev fundet brutalt myrdet, har borgerne her i Toreby nemlig levet i uvished. Sonja Larsen var en nær bekendt af manden. Hun føler sig ikke længere sikker i sit hjem.

- Det er frygteligt. For hvor slår de til næste gang. Det er væmmeligt, siger hun.

TV2 Øst har i dag talt med en del af beboerne i området, de føler sig alle utrygge, fordi de ikke har fået noget at vide om motivet. Mange frygter, at gerningsmanden kan slå til igen.

Men selv om politiet igen i dag har arbejdet på højtryk på gerningsstedet, så mangler der stadig mange brikker i puslespillet, og der har ikke været noget afgørende gennembrud i efterforskningen.

- Det er jo sådan, at når der ikke er vidner til drabet, så må vi basere vores efterforskning på de afhøringer, som vi foretager, og de undersøgelser vi kan lave på gerningsstedet, og derfor opfordrer vi stadig folk til at melde sig, hvis de har set noget natten til fredag, siger vicepolitiinspektør, Søren Ravn-Nielsen.

Søren Ravn-Nielsen, der leder efterforskningen, mener dog ikke, at beboerne i Toreby behøver at gå rundt og frygte for deres liv indtil gerningsmanden og motivet er fundet.

- Jeg mener ikke, at der er nogen grund til at gå rundt og være bange. Man skal tage de forholdsregler, man altid gør. For eksempel at låse sin dør, når man går til ro, og lade være med at lade værdiger ligge fremme, siger han.