Uvejr giver problemer

Det voldsomme uvejr i nat og til morgen har givet problemer for trafikken her til morgen. Meget vand og kø på vejene forsinker pendlerne. Desuden er der ikke hjælp til alle dem, der har brug for det. Falck strejker.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Strejken blandt Falck-redderne kommer på et uheldigt tidspunkt for mange bilister og husejere. De bilister, der normalt bruger Falck, kan risikere at skulle vente længe på autohjælp i dag.

Hos Falck oplyser man, at man prøver at få underleverandører til at køre ud og hjælpe strandede bilister. Men Falck kan ikke sige noget om, hvor længe der går fra folk ringer til de faktisk får hjælp.

Desuden er der ikke meget hjælp til de husejere, der har fået vand i kælderen efter det voldsomme regnvejr i nat og til morgen.

De store nedbørsmængder gav problemer flere steder på vejene her til morgen. På motorvejene mod København var der flere steder så meget vand, at der var risiko for at bilerne skred ud.

Det betød her til morgen ekstra lange bilkøer på motorvejene mod København, da flere bilister valgte at sætte farten betydeligt ned for en sikkerheds skyld.