Usædvanligt makkerpar

En trafikfarlig vej fører nu til et udsædvanligt politisk makkerskab To byrødder fra hver sin ende af den politiske skala, har slået pjalterne sammen i protest mod den farlige vej. Det skaber hovedrysten på Christiansborg

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Gert Larsen er venstremand og Allan Orris er Sfer. De er begge udvalgsformænd i Kalundborg Kommune, og de er helt enige om, hvad de mener om de sidste 19 kilometer af den vej, der fører fra København til Kalundborg. Den er livsfarlig, siger de to politikere som med en mund.

Så sent om dagen før nytårsaften mistede en 16 årig cyklist livet  ti kilometer udenfor Kalundborg - og det er ikke det første trafikdrab på denne vej, der er en af de sorte pletter på Vejdirektoratets kort.

Derfor har venstremanden og Sferen valgt at slå de politiske pjalter sammen.

-Fremover vil vi under ingen omstændigheder stemme for forslag i byrådet, når det handler om udvikling af erhvervslivet i Kalundborg, hvis det betyder øget trafik til og fra byen, siger venstremanden Gert Larsen, der er formand for kommunens tekniske udvalg og SFeren Allan Orris, der er formanden for miljøudvalget.

Meldingen fra det umage politiske par, vækker opsigt på Christiansborg.

-Hvis man skal stoppe erhvervsudvikling i alle egne, hvor der mangler infrastruktur, så vil man komme rigtig galt afsted, siger Venstres erhvervsordfører Jacob Jensen til TV2 ØST.

-Det er nødvendigt, siger partifællen fra Kalundborg Gert Larsen, vi kan ikke acceptere flere trafikdrab på den vej. 

 

 

Nu vil de to politikere ikke være med længere