To unge festede efter drab

De to unge der har tilstået det bestialske drab på pensionisten Leo Christensen festede tilsyneladende dagen efter drabet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der var roligt i Toreby, men en blanding af vantro og chok over at de to unge på 21 og 23 år i dag indrømmede det bestialske drab på pensionisten Leo Christensen.

- Jeg synes det er uhyggeligt at man kan være et stille og roligt menneske, og så bryder der nogen ind, og så  makabert som det har været, det synes jeg er ganske forfærdentligt, siger Inge Romer fra Toreby.

Drabet fandt sted i den 63-årige Leo Christensens hjem i Toreby på Lolland.

- Det vi kan sige om motivet det er, at alt tyder på at man ville begå indbrud på stedet. Altså at der har været en berigelseshensigt, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn Nielsen fra Politiet i Nykøbing Falster.

En der kendte de to unge drabsmænd perifært, fortalte i dag om hvordan han mødte de to drabsmænd i byen dagen efter de to havde slået Leo Christensen ihjel

Jeg mødte dem dagen efter det åbenbart var sket, da jeg var i byen fredag til lørdag, og da mindede de ikke om nogen der havde lavet noget i den stil. De reagerede ikke som nogen der havde slået nogen ihjel. De var da opstemt og i byen for at more sig, kunne jeg se, siger Jan Jensen fra Grænge.

Drabet har rystet det ellers rolige bymiljø

-Hvad tænker de på ikke? Penge, jamen penge er da ikke alt, siger Inge Romer.