Underskrifter for mere politi

Det Radikale Venstre på Lolland-Falster har startet en underskriftindsamling for at få de døgnbetjente politistationer tilbage.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der er dog ikke vanvittigt mange borgere, der har benyttet sig af muligheden for at protestere. Indtil videre har kun 51 personer skrevet under på siden, der blev oprettet onsdag den 12.december. 

Den 24. januar 2008 skal Det Radikale Venstre på Lolland-Falster mødes med Rigspolitichefen for at drøfte konsekvenserne af politireformen, og det faktum, at Lolland-Falster ikke længere har døgnbetjente politistationer.

- Af hensyn til tryghedsfornemmelsen på Lolland-Falster og set i lyset af de seneste begivenheder i Nakskov den 8 og 9. december 2007, hvor politiets ressourcer ikke slog til, vil vi gerne blandt andet via vores hjemmeside indsamle navne, som skal gives til Justitsminister Lene Espersen, så hun kan se, at der på Lolland-Falster er et folkeligt ønske om at genåbne forhandlingerne om bemandingen af politistationerne i Nakskov og Nykøbing Falster, så der igen kommer en døgnbemanding alle ugens dage på begge stationer, Står der på hjemmesiden.

Underskriftsindsamlingen løber til den 1. februar 2008.

Besøg hjemmesiden