¨

Ulækre toiletter i regionen

Foto: TV ØST

Den er gal med regionens toiletter - ifølge de besøgende er de alt for ulækre.

Ingen sæbe, manglende sæbe og snavsede kummer. Det er, hvad der møder besøgende på toilettet ved Slotsruinen i Vordingborg.

- Jeg synes, der mangler at blive gjort rent. Man kunne godt bare en gang i mellem tørre fliserne af - der er jo simpelthen så belortet for at sige det rent ud, siger Vinni Petersen fra Hedehusene, som er på ferie i sommerhus tæt på byen.

Det offentlige toilet i det sydsjællandske står ikke alene. På rastepladsen på Ny Næstvedvej i Rønnede er der også snavsede kummer og et stoppet toilet. Og Vikingemuseet Trelleborg melder, at de offentlige toiletter, som deres gæster må benytte, er uhumske.

Tilbage på herretoilettet i Vordingborg - hvor også afløbet er stoppet - er de mandlige gæster ikke tilfredse.

- Jeg synes, det er rigtigt dårligt. Der er møgbeskidt derinde for at sige det ligeud, det ser ikke ud som om der er blevet gjort rent længe, vurderer John Sørensen fra Roskilde.

- Jeg synes, de er ret ækle. Der stinker, som et vandfald af pis. Jeg har ikke lyst til at være her, mener Eddie Budeland fra Skåne.

Ved Slotsruinen er det Vordingborg Kommune, der står for at vedligeholde og rengøre toiletterne. Borgmester, Henrik Holmer, henviser over telefon fra sin ferie til, at turister i stedet må benytte andre nyere offentlige toiletter i byen. Og hvis situationen ved Slotsruinen er for dårlig, vil de overveje at låse dem af.

01:50 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App