Ukendt mand dræbt på landevej

En ukendt mand blev i aftes dræbt, da han gik rundt på Stevnsvej. Politiet formoder, at der er tale om selvmord eller en psykisk syg mand.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I aftes klokken 22.00 indgik anmeldelse til lokalpolitiet i Køge om et alvorligt færdselsuheld på Stevnsvej ca. 50 meter vest for Nørrehusvej i Frøslev.

En 39-årig mand fra St. Heddinge kom kørende ad Stevnsvej mod øst med almindelig hastighed, da han pludselig bliver opmærksom på en fodgænger, der står midt på vejen med ryggen til den 39-åriges bil. Den 39-årige havde ingen chancer for at undgå påkørsel, og fodgængeren bliver slynget ind gennem forruden på bilen med meget store skader til følge. Det må antages, at fodgængeren er dræbt på stedet.

Blandt andet mistede fodgængeren sin ene fod ved påkørslen, og den blev først senere fundet af en politihund i nærheden af ulykkesstedet.

Efterforskningen på stedet har vist, at en kvindelig bilist omkring en halv time før uheldet har måttet undvige uden om en mand, der pludselig stod ude midt på kørebanen.

På baggrund af oplysningerne kan det ikke udelukkes, at der er tale om selvmord, men der kan også være tale om en spirituspåvirket eller evtuelt en psykisk syg person.

Den afdøde beskrives som: mand,  ca. 55-65 år, almindelig af bygning, gråsprængt hår. Iført brun sweatshirt samt blå termojakke med firmapåskrift. I forbindelse med uheldet var afdødes bukser revet af.

Den afdøde havde ingen papirer på sig, og det er ikke lykkedes politiet at identificere ham onsdag morgen.

Lokalpolitiet i Køge vil meget gerne i kontakt med vidner, der evtuelt har kørt på strækningen, og som har måttet undvige uden om manden i stil med det, som en kvindelig bilist var ude for. Endelig vil politiet også gerne havde vidner til at melde sig, hvis de ud fra signalementet kan give politiet en ide om, hvem den afdøde er.

Ring til lokalpolitiet i Køge på 114 eller 56651448.