TV2 Øst debuterer som taler i SL

Mandag d. 25. juni trådte TV2 Øst for første gang op på en virtuel talerstol. Det skete ved arrangementet ”Second Consensus”, der var arrangeret af Søren Holmberg fra Syddansk Universitet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den virtuelle konference satte fokus på virtuelle verdener, deres svagheder og muligheder og hvordan virksomhederne har valg at bruge SL.

- Virtuelle tredimensionelle universer rummer muligheder, som det nuværende internet ikke rummer og ikke kommer til at rumme indenfor en overskuelig årrække, fortalte initiativtageren Søren Holmberg på konferencen.

Efter hans indlæg gik TV2 Øst på, hvor vi fortalte om vores strategi i Second Life og hvordan vi har valgt at indrette os.

Dernæst fulgte Dennis Lund – der i SL går under navnet ”Pixilator Wexler” – for at fortælle om hans erfaringer med SL. Han driver reklamefirmaet Kosmograf i SL og mener, den virtuelle verdens styrker ligger i kontakten avatarene i mellem.

- Second Life skal ses som et medie, der kan tilføre det nærvær, personlighed og den kontakt, som internettet ikke kan tilbyde – eller som i hvert fald kun sjældent udnyttes på internettet, var Dennis Lunds hovedpointe.

Omkring 30 avatars var mødt op for at deltage i konferencen, der også bød på oplæg fra Dansk Røde Kors. Konferencen blev afbrudt lidt abrupt, da Second Life oplevede tekniske problemer.

De mest insisterende deltagere afsluttede dog dagen med et virtuelt kapløb på den virtuelle go-kart-bane.