Trusler i toget

En 15-årig dreng blev truet til at udlevere mobiltelefon, smykker og penge, da han rejste med toget mellem Holbæk og København i går eftermiddags.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 15-årig dreng satte sig i går til rette i toget fra Holbæk mod København klokken 14.19.

På rejsen blev den 15-årige kontaktet af tre gerningsmænd, der virkede meget truende. Gerningsmændene forlangte at få den 15-åriges "ting". Drengen blev meget bange og udleverede straks sin mobiltelefon, en halskæde i sølv, en Gucci nøglekæde og en mp3 afspiller.

Gerningsmændene tog også drengens pung med sig. De kom dog hurtigt tilbage med pungen, der nu var tømt for penge - der havde været ca. 120 kr. i pungen.

Den 15-årige sad i togvogn sammen med bla. en ældre mand, som også blev udsat for trusler af gerningsmændene.

Gerningsmændene beskrives som 16-18 år, bar alle karl Kani bukser og sorte Nike sko, var alle af anden etnisk oprindelse end dansk, talte dansk men et andet sprog indbyrdes. En af gerningsmændene var karseklippet, næsten skaldet og bar lyseblå hættetrøje, en anden gerningsmand havde meget uren hud.

Midt- og Vestsjællands Politi - tlf. 114 eller 46 35 14 48 - efterlyser den ældre mand, der befandt sig i samme togvogn som forurettede, og hører gerne fra vidner til forholdet eller andre, der har oplysninger til sagen.