Truet med kniv på lejrskole

Tre voksne blev tidligt i morges truet med kniv af to drenge på en feriekoloni på Østfalster. Drengene slog de voksne og truede dem med kniv.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tre voksne blev i morges ved 05-tiden truet væk fra feriekolonien Donnemose på Østfalster.  Det skriver Lolland-Falsters Folketidende.

Truslerne kom fra to drenge på 15-16 år, der understregede deres trusler med slag og en kniv. På feriekolonien var der i nat otte unge og seks voksne. En af de voksne blev slået i ansigtet, og derefter blev tre voksne truet væk fra stedet.

To af dem søgte ned på stranden, og der blev slået alarm over 112. En politipatrulje fra Nykøbing F. blev sendt til stedet, og her blev de to drenge anholdt. Drengene, der kommer fra Solrød og Roskilde, blev taget med til politistationen. Deres forældre blev kontaktet og bedt om at hente drengene hjem. Imens overvejer politiet, hvad de to unge skal sigtes for. Den ene af de to drenge fylder i øvrigt 16 år i dag.

Feriekolonien er forpagtet ud til Greve Kommune, og Erik Petersen er lejrchef. Det har her til formiddag ikke været muligt at få en kommentar til hændelserne i nat.