Trio timede røveri helt rigtigt

De røvere, der stak af med et større pengebeløb fra Karrebæksminde, valgte at slå til, netop på det mest sårbare tidspunkt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Normalt er pengene godt sikret med alarmer og farvepatroner. Men da tre røvere slog til mod en værditransport i Karrebæksminde, valgte de det mest sårbare tidspunkt at gøre det på.

Det var tirsdag morgen, at røveriet fandt sted, da transporten fra Dansk Værdihåndtering skulle fylde penge i hæveautomaten ved DiBa Banks filial. Der er tale om en ubemandet bankbutik, og derfor skulle chaufføren selv fylde pengene ind i automaten. 

Onsdag var det endnu uklart, hvor stort udbyttet blev. Efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen siger til Ritzau at han  indtil videre må nøjes med at sige, at beløbet har "en vis størrelse". 

Alt tyder på, at røveriet var velplanlagt. Og tilsyneladende har de tre gerningsmænd været på stedet for at holde banken under observation i flere timer.

- Vidner har forklaret, at bilen har holdt på parkeringspladsen ved Kanalkroen siden klokken syv tirsdag morgen, siger Søren Ravn-Nielsen. 

Flugtbilen er endnu ikke fundet. Der er tale om en enten meget mørkegrå eller sort VW Passat med sænket undervogn, tonede ruder og store aluminiumsfælge.
 
  /ritzau/