Trelleborg-vurdering offentliggøres

Torsdag kommen en længe ventet rapport, hvor to revisorer har vurderet BankTrelleborgs reelle værdi, da den blev overtaget af Sydbank

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Torsdag formiddag offentliggøres Trelleborgrapporten. I rapporten har to statsautoriserede revisorer  vurderet, hvad Bank Trelleborg reelt var værd, da Sydbank over en weekend i januar overtog den kriseramte sjællandske bank. Fra fredag den 18. januar til mandag den 21. januar faldt værdien af banken fra cirka en milliard til 250 millioner kroner.

Foreningen af Minoritetsaktionærer i Bank Trelleborg med formand Jan Marcher i spidsen har været rasende over at de ikke har fået rapporten udleveret inden offentliggørelsen.

Loven giver minoritetsaktionærerne mulighed for i 14 dage efter offentliggørelsen af den uvildige vurdering at rejse en erstatningssag for at få flere penge for deres aktier. Sagen vil i givet fald blive rejst mod Fonden for BankTrelleborg, som tvangsindløste mindretalsaktionærerne og som i dag har en formue på cirka 200 millioner kroner i Sydbank-aktier.