Transportminister truet i brev

1. april begyndte noget dramatisk for transportminister Magnus Heunicke (S), hvis døtre her til morgen fandt et brev med en noget ubehagelig tekst til deres far

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et brev i postkassen fik her til morgen transportminister Magnus Heunicke (S) op af stolen. Da hans døtre tømte postkassen lå der en konvolut med tekst uden på om, at deres far burde have en enkeltbillet ned i helvede.

- Ok, lidt svært at forklare pigerne, der henter morgenpost her til morgen og ellers er fulde af godt aprilsnar-humør, hvorfor der pludselig står sådan her uden på den store konvolut uden afsender til deres far om 'enkeltbillet lige lukt ned i helvede!!!' mm., skriver han på sin Facebookside, hvor han også tager skarpt afstand fra den slags henvendelser.

- Jeg nægter at acceptere, at det bare er noget, man skal finde sig i som en del af hverdagen, fordi ens far er minister.

Far blev også truet

Heunickes far Henning Jensen var borgmester i Næstved gennem 23 år. Også han var udsat for en anonym trussel af en noget værre karakter. En nat i december 2002 sprang en bombe ved hans og familiens hjem. Han og hustruen sov på 1. sal, og ingen kom noget til, men eksplosionen var kraftig nok til at smadre et vindue og rive en dør af hængslerne.

Efterfølgende fandt Henning Jensen et brev i postkassen med ordene 'Bang' på, og indeni lå der 4 patroner til en jagtriffel, mens der på rådhuset i Næstved var indleveret et brev med hvidt pulver.