¨

Trafik-drab på bro til Møn

Foto: TV ØST

En solo-ulykke kostede søndag en bil-passager livet, da bilen kørte galt på Dronning Alexandrines Bro mellem Sjælland og Møn. Bilens fører overlevede ulykken.

Der er indtil videre kun få andre oplysninger om ulykken på "Møn-broen", men ifølge vagtchefen ved Sydsjælland- og Lolland-Falsters politi, er bilen kørt ind i broens konstruktion, med en sådan kraft, at det kostede en passager livet.

Et vidne har forklaret til politiet, at bilen pludselig kom i slinger på vej over broen og kørte langt over i den modsatte vejbane, hvorefter den kom tilbage og røg direkte ind i broens rækværk. 

- Det kan have været blæsten, der har påvirket bilen, så den kom i slinger, men det er kun en teori, siger vagtchefen ved Sydsjællands - og Lolland Falsters politi, der også fortæller, at en bilinspektør har undersøgt bilvraget og skal klarlægge årsagen til ulykken

Den dræbte var en 57-årig mand fra Kalvehave, der var passager i bilen. Bilens fører er en 46-årig kvinde, ligeledes fra Kalvehave, hun er ifølge TV2 ØST oplysninger indlagt på sygehuset.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App